"Na al verschillende soorten innerlijk werk gedaan te hebben sprak de zin in de flyer 'en er toch een hapering voelbaar blijft' mij enorm aan. Precies wat ik nog nodig heb - de restjes onderzoeken. En dat we mijn eigen passie & gave zouden gaan vinden, zou dat dan eindelijk helder worden voor me? 

De cursus wordt in een liefdevolle en veilige setting gegeven: zowel vanuit Annelot & Hanneke als vanuit de cursisten is de sfeer vol vertrouwen. Er is ruimte voor ieders verhaal en dat geeft jezelf ineens een inkijkje voor je eigen probleem. De onderwerpen van de cursus kloppen en brengen stapsgewijs meer helderheid en inzicht in jezelf.

Hanneke en Annelot helpen je op een verfrissende en ogenschijnlijk eenvoudige coaching tot je eigen antwoorden. Daar waar je blokkeert weten Annelot & Hanneke je liefdevol te begeleiden en -inderdaad- het licht op je schaduw te laten schijnen. Ze voelen je aan en kijken - voor mijn gevoel letterlijk- met je mee.

De cursus is liefdevol, luchtig, warm en verhelderend. Dat alles omringd met vertrouwen en humor, want we hebben gelachen & gehuild. En ja, ook ik heb mijn passie & gave onder woorden weten te brengen. Hanneke is een ware woordtovenaar, ondersteund door het innerlijk weten & voelen van Annelot heeft dat geleid tot één allesomvattend woord wat 100% klopt met mij. En wat ben ik daar blij mee! Bevrijdend gewoon!"

 

"Daar waar je blokkeert weten Annelot & Hanneke je liefdevol te begeleiden en -inderdaad - het licht op je schaduw te laten schijnen."

 

"Het is moeilijk de cursus samen te vatten in woorden. Er gebeurt zoveel moois en waardevols in jezelf en met de groep. In een woord: bevrijdend! Ik zou deze training iedereen aanraden die nog een hapering voelt. Het is absoluut een aanvulling op al je eerder gedane innerlijk werk. Licht op je Schaduw is een zeer treffende en passende naam voor deze vierdaagse training. Je komt vol vertrouwen en lichter in jezelf uit de cursus. En ja, mijn al jaren oude en bekende plagende hapering is mij geheel helder en is liefdevol in het licht gezet. Ik heb er alle vertrouwen in dat deze met de tijd volledig zal verdwijnen.

Lieve Hanneke & Annelot, dank jullie wel! Het was een mooie, liefdevolle, verhelderende reis en ik neem weer veel mooi, waardevol innerlijk licht mee in mijn levenskoffer." - Dominique.

 
 

"Er gebeurt zoveel moois en waardevols in jezelf en met de groep. In een woord: bevrijdend! Ik zou deze training iedereen aanraden die nog een hapering voelt."

 

"Bij de kennismaking dacht ik, leuk om te doen maar ik heb al zoveel cursussen gedaan, en dacht: "nóg een erbij… nou dat hoeft wat mij betreft niet." Later die week kwam ik plotseling met een echt traumatische situatie in aanraking. Ik raak niet snel in paniek omdat ik best veel gewend ben in het leven, maar dit overviel me en ik raakte volledig in paniek. Ik belde mijn zakelijke partner, die coach is, wat fijn was om tegen aan te praten, maar merkte dat na ons gesprek de paniek nog niet uit mijn lichaam was en ik dacht als ik zo de nacht in ga dan weet ik zeker dat dit mij nachten lang nog zal blijven volgen, het was letterlijk een traumatische ervaring. 

Laat in de avond besloot ik Hanneke te bellen… en het was ongelofelijk wat hier gebeurde. Ze naam me heel langzaam, professioneel en voorzichtig mee naar de plek van pijn/stress/paniek en liet me de plek achter de pijn voelen. Het wonderbaarlijke was dat daarna de stress/paniek in mijn lijf volledig weg was. Mijn lijf was schoon! Geen enkele paniek meer, niets. Ik voelde liefde en zoveel rust! Ik heb geslapen als een roos en daarna kon ik er makkelijk over praten zonder dat het mij wat deed. Ongelooflijk, ik vond het een wondermiddel. Dit was trauma verwerking op de juiste manier. Ik besefte dat als iedereen dit geheim zou weten er veel meer liefde op deze wereld zou zijn."

 

"Ik besefte dat als iedereen dit geheim zou weten, er veel meer liefde op deze wereld zou zijn."

 

"De training Licht op je Schaduw heeft mij heel veel gebracht. Het was een cadeautje aan mezelf, ik heb veel cursussen gedaan, maar dit was toch echt één die in mijn portfolio ontbrak. Deze training is waar het leven over gaat, als je innerlijk wilt helen! De prijs/kwaliteit verhouding vond ik trouwens niet in balans, omdat ik denk dat deze cursus veel meer waard is.

Verder vind ik jullie als duo zo geniaal. Zo verschillend, maar zo goed bij elkaar passend. Het is net Yin en Yang bij elkaar. Perfect in balans.

Ik ben dankbaar dat ik het gedaan heb. Ik pas het nu toe op mijn eigen cliënten waardoor ik weer anderen kan helpen.

Nogmaals hartelijk dank voor jullie mooie werk, ben jullie dankbaar! 

Warme groet, Carolien B."

 
 

"Deze training is waar het leven over gaat, als je innerlijk wilt helen!"

 

"Licht op je Schaduw bracht mij echt licht op de donkere kanten die er al heel lang waren, maar het wordt allemaal wat lichter. Je leert jezelf meer te omarmen, met wie je bent, wat je meebrengt en wat jouw gaves en talenten zijn. De sessies gaven mijn alle vrijheid om echt te zijn wie ik ben en om in een veilige omgeving op zoek te gaan naar mijn licht. Heel fijn.

Hanneke en Annelot hielpen mij om die reis te maken!" - Carolien V.

 
 

"Je leert jezelf meer te omarmen, met wie je bent, wat je meebrengt en wat jouw gaves en talenten zijn."